24 september 2019

Återförsäljare

Vårt foder finns till försäljning över hela Sverige. Hos våra återförsäljare köper du pellets i 25 kg säck. För aktuella priser, kontakta oss eller din närmaste återförsäljare. Hittar du ingen återförsäljare i din närhet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Som en extra service erbjuder vi nämligen även hemleverans! Läs mer om hemleveranser här

Vill du beställa Iform i Big Bag, bulk eller i småsäck på pall? Kontakta då Jonas Engman på 0705-64 48 01.

Våra återförsäljare

Det enda din häst behöver

Iform Hästfoder är ett svensktillverkat foder för alla typer av hästar. I vårt sortiment finns kraftfoder av pelletstyp. Vi erbjuder foder för såväl hobbyhästar, tävlingshästar, hästar i avel och unghästar som för känsliga hästar samt för hästar som behöver havrefritt foder.

Iform är ett komplett kraftfoder. På så sätt är det enda hästen behöver som komplement till Iform ett bra grovfoder, rent vatten samt en saltsten. Vi anser att ett fullfoder skall vara just ett fullfoder, där Du som hästägare inte behöver experimentera med diverse olika tillskott som vitaminer och mineraler. Allt hästen behöver finns med i samtliga Iforms olika varianter.

Behöver du hjälp med foderrådgivning till din häst? Vi hjälper gärna till att komma fram till både vilket foder som passar bäst för just din häst och hur mycket den bör äta för att må riktigt bra.

IForm Hästfoder är tillverkat för hästar av hästfolk!