27 september 2019

Om oss

OM IFORM HÄSTFODER

Iform Hästfoder är ett Skånebaserat företag, utvecklat av grundaren Björn Leander i samarbete med ett flertal framstående veterinärer och forskare. Björn Leander har mer än 35 års erfarenhet av både hästfodertillverkning och foderrådgivning. Han har även varit chef för flera olika foderföretag, bland annat inom Lantmännen. Björn har dessutom lång erfarenhet från både stuterier och hästsport. Han har även verkat som chef för Flyinge AB.

Jonas Engman kom in i Iform Hästfoder AB 1 januari 2010. Jonas har arbetat med hästar under ca 25 års tid, bland annat som ridskolechef. Under 10 år arbetade han även som utbildnings- och marknadschef för Flyinge AB.

Vi framställer Iforms pelleterade foder i samarbete med Vallberga Lantmän i Halland. Vallberga Lantmän är ett företag grundat 1904 och som haft en både lång och utvecklande företagsresa där man bland annat har investerat i en ny, högteknologisk foderfabrik som tillverkar ca 180 000 ton foder per år. Fabriken är en Sveriges modernaste foderfabriker.

Vi säljer Iform Hästfoder via våra återförsäljare som är representerade över hela landet. Du hittar våra återförsäljare här.

Vill du ha foder i bulk, big bag eller hel pall säckat foder direkt från fabriken? Välkommen att kontakta oss!

IForm Hästfoder tillverkas för hästar av hästfolk!