25 september 2019

Nöjda kunder

Nöjda kunder är viktigt för oss på Iform Hästfoder. Här delar vi med oss av recensioner från några av våra kunder som regelbundet använder vårt kraftfoder till sina hästar. Bli en av våra nöjda kunder du också!

Nöjda kunder

Magnus Jacobson

Hoppryttare

”Jag har tidigare använt många olika kraftfoder men använder sedan några år Iform Hästfoder till mitt stall. Det som tilltalar mig är helheten med hög och jämn kvalitet på fodret, bra service med snabba leveranser och bra pris.”

Jessica Long

Jessica Long

Galopptränare

”Vi har använt Iform till tävlingshästarna och avelsstona under många år och är väldigt nöjda. Vi uppskattar att fodret är komplett så att vi inte behöver ge en massa olika tillskott.”

Nöjda kunder

Nicole Holmén

Hoppryttare

”Vi har använt Iforms foder i nästan 10 år och tycker att de olika sorterna fungerar mycket bra till hästarna. Detta är mycket viktigt för mig som har många olika hästar i träning ”

Nöjda kunder

Jörgen Larsson

Hoppryttare

”Jag har använt Iform Hästfoder till mina hästar under många år och är supernöjd med såväl kvalitet, service med hemkörning av fodret samt inte minst priset som är mycket konkurrenskraftigt. Mina hästar äter fodret väldigt gärna, ser blanka och fina ut samt presterar på hög nivå.”