22 september 2019

Minskade foderkostnader med storsäck!

För Dig med fyra hästar eller fler – Spara pengar med Iform storsäck!

Iform erbjuder flera olika förpackningslösningar för att du som kund både enkelt och bekvämt ska få precis det du behöver till ditt stall. Våra foder finns som pellets (5 mm). Oavsett var i landet Du bor erbjuder vi leverans direkt hem till din foderkammare. Detta tillsammans med tillverkning efter vad du som kund har beställt, garanterar ett färskt och hygieniskt foder.

För Dig som har fyra hästar eller fler vill vi rekommendera någon av våra storsäckar. Den större rymmer hela 860 kg och den ”lilla storsäcken” rymmer 520 kg. Detta är ett mycket prisvärt alternativ som hjälper Dig att sänka Dina foderkostnader med ända upp till 30% för dig som väljer att ta fodret i bulk. Kontakta oss för offert!

Vår hjulbehållare rymmer ca 130 – 140 kg och är inte bara ett prisvärt utan även praktiskt alternativ till kunder som vanligtvis använder säckat foder eller för de som har låg omsättningshastighet i silo.

Pelletsfoder finns i 25 kg säck, 130 – 140 kg foderbehållare på hjul, storsäck 520 kg resp 860 kg samt löst med bulkbil.

Iform direkt till stalldörren!

Vid köp av storsäck, foder på pall eller minst tre hjulbehållare kan vi erbjuda leverans direkt till foderkammaren! Av logistiska skäl kan vi dock endast leverera hjulbehållare till västra och centrala delarna av Skåne.

Vi har även ett flertal återförsäljare runtom i landet. Här kan du hitta din lokala återförsäljare.

Iform Hästfoder

Hemleverans till stallet

Iform Hästfoder

Enkelt och smidigt

Iform Hästfoder

Lätt att hantera

Iform Hästfoder

Passar dig med +4 hästar