Iform Hästfoder
För hästar av hästfolk

Flexibla lösningar för dig som hästägare

Iform är ett svensktillverkat komplett kraftfoder. Det enda hästen behöver som komplement till Iform är ett bra grovfoder, vatten och en saltsten. Vi anser att ett fullfoder skall vara just ett fullfoder, där Du som hästägare inte behöver experimentera med diverse olika tillskott som vitaminer och mineraler. Allt hästen behöver finns med i samtliga Iforms olika varianter. Vi erbjuder även leveranser direkt hem till din foderkammare!

Iform Komplett

Iform Komplett

För hästar i lätt till normalt arbete

Iform Tävling

Iform Tävling

För tävlingsatleten

Iform Tillväxt

Iform Tillväxt

För den växande unghästen

Iform Stuteri

Iform Stuteri

För hästar i avel

En extra dos fibrer och vätska

Iform Koncentrat

Vitaminer och mineraler

Hitta din lokala återförsäljare av Iform Hästfoder

Din häst förtjänar det bästa

Lång gedigen erfarenhet i kombination med modern teknik garanterar dig ett premium-foder till din häst

En ledstjärna för oss är att bara använda råvaror som vi själva kan tänka oss att äta

Iform Hästfoder® är ett komplett fodersortiment som täcker hästens samtliga behov. Vårt foder tillverkas av naturliga och utvalda råvaror med hög smaklighet och bästa hygien. Vi använder inga tillsatta bindningsmedel. Alla råvaror värmebehandlas med ånga för förbättrad hygien och stärkelsestruktur.

När du väljer Iform Hästfoder® får du ett svensktillverkat hästfoder utvecklat av ett företag med mer än 25 års erfarenhet av hästfoder­tillverkning. Vi har också 40 års erfarenhet av uppfödning av såväl trav- och galopphästar som ridhästar. I företaget finns även stor kunskap om tävlingsverksamhet inom trav, galopp och ridsportens alla grenar. Iform Hästfoder tillverkas helt enkelt för hästar av hästfolk.

Iform Hästfoder® tillverkas i en fabrik som är en av Sveriges nyaste och modernaste. Tack vare modern design, effektivitet och flexibilitet kan vi tillgodose våra kunders efterfrågan av högkvalitativa och prisvärda foder.

Blooper

Oops, Jörgen Larsson, vad hände?! 🙂

Kundreferenser

Så här säger några av våra kunder om Iform Hästfoder

För Dig med fyra hästar eller fler – Spara pengar med storsäck! Minskade foderkostnader med upp till 30% när du tar fodret i bulk!

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig med dina foderfrågor

Hur kan vi återkomma till dig?